Skjærgårdscruise Langesund

Onsdag, fredag og lørdag i perioden 2. til 31. juli går ferja M/S ”ØY VIND” i rute mellom Langesund og Valle med to daglige avganger fra Smietangen i Langesund. Anløpssteder er Åby, Havparadiset, Sjøterrassen, Trosby og Valle. Oppmøte 10 min før avgang.
Billetter til Skjærgårdscruise Langesund må bestilles på forhånd. Bestill billetter her!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

VELG ENKELBILLETT FOR RUNDTUR

Ved bestilling av rundtur uten stopp, så kryss av for «Enkel» og velg reisetidspunkt. Da blir du med båten på rundtur fra avreisested uten ilandsstigning før dere har kommet tilbake til utgangspunktet, for eksempel Langesund. Skal du i land for å stå over en avgang, for eksempel for å nyte en god lunsj på Valle eller Sjøterrassen og så ta neste avgang tilbake til utgangspunktet, så krysser du av for «Tur/retur» og velger avgang henholdsvis for tur og retur.  

AVBESTILLING 

Vil du mulighet til å avbestille og refundere bestilt billett, må du opprette profil og logge inn. Brukernavn er e-postadresse og passord velger du selv. 

OBS! UTREISE OG RETURDATO

Husk også at ved bestilling av tur/retur-reiser, må du først velge returdato for å kunne se tilgjengelige utreisetidspunkter. Velger du en returdato før avreisedato, får du opp dette symbolet: Da må du velge en annen utreisedato.

SERVERING

Om bord i M/S ”ØY VIND” tilbyr vi enkel servering i form av baguetter, snacks, varme og kalde drikker, inkludert øl og vin. 

Avgang Langesund11:1515:00
Åby11:4515:30
Havparadiset12:4016:25
Sjøterassen12:5016:35
Trosby13:0016:45
Valle13:3517:20
Ankomst Langesund14:5018:35
NB: Ved for mye vind kan ruta bli innstilt på kort varsel. Alle tider er cirka-tider, avvik på 5-10 min i forhold til oppsatt ruteavgang kan forekomme på dager med særlig stor trafikk. Møt opp i god tid.

Bestill billetter her!